2022. május 20., péntek - Bernát, Felícia napja

mt

Megjelenési feltételek

A babakatalogus.hu rendszerébe történő regisztráció elindításával, megerősítésével elfogadom a regisztrációs feltételeket.

Általános regisztrációs feltételek:

A regisztrációt követően a Kapcsolattartó e-mailcímére megerősítést kérő e-mailt küldünk. A Megrendelő a levélben kapott felhasználónévvel és jelszóval rendszerünkbe beléphet. és bármikor módosíthatja online adatlapján a bemutatkozó szövegét, logóját, képeit, illetve keresési kulcsszavait. A Megrendelő adatlapján letöltési statisztika folyamatos követését tesszük lehetővé, illetve a megrendelés ideje alatt a rendelkezésére bocsájtunk egy <<amitszeretne.babakatalogus.hu>> aldomain nevet.

Fizetés módja:

A megrendelést követően Proforma számlát, illetve csekket küldünk a Megrendelő Számlázási címére, nevére, amely a regisztráció éves díját tartalmazza.

A regisztráció éves díja: 12.000 Ft+Áfa, azaz tizenkétezer forint+Áfa.

(Havonta 1.000 Ft+Áfa. Számlázás csak 12 hónapra lehetséges.)

A Megrendelő a regisztráció díját 8 napon belül csekken befizetni, vagy a System Design Bt. számlaszámára (11702036-29901395) átutalni köteles. A befizetést követően automatikusan küldjük számlalevelünket, melyet a könyvelésen a proforma számla mellé tűzhetnek.

Megjelenések:

A regisztráció a Babakatalogus.hu rendszerére érvényes. A Megrendelő cég adatai a Babakatalogus.hu kiválasztott aldomainje alatt jelennek meg a weben, illetve a Picibaba.hu online babamagazin Katalógus menüpontja alatt, és a cégkeresőben kereshetővé válik. Mindezeken kívül a regisztrációt követően a Picibaba.hu nyitóoldalán kifutásig, illetve a Picibaba.hu Katalógus oldalán kifutásig megtekinthető a Megrendelő cég neve, illetve a név alatt céglogója és rövid bemutatkozója. A hibásan megjelent információkat a Megrendelő bármikor módosíthatja a részére fenntartott adminisztrációs felület segítségével.

Nyilatkozat:

A Picibaba.hu nem vállal felelősséget a Megrendelő által feltöltött információkért, képekért. Minden jogi következmény a Megrendelőt terheli. A Megrendelő csak saját cégét, szolgáltatását, termékét stb. reklámozhatja a Babakatalogus.hu rendszerén belül. A Picibaba.hu és a Babakatalogus.hu szerkesztősége fenntartja magának a jogot, hogy a Picibaba.hu témájához nem szorosan illeszkedő tartalmakat, illetve a pornográf, szeméremsértő, provokatív, politikai jellegű, más jogait sértő tartalmakat azonnal, felszólítás nélkül törölje.
A Megrendelő kijelenti, hogy az általa megrendelt megjelenés a gazdasági reklám tevékenységről szóló 1997. évi LVIII. tv. rendelkezésének mindenben megfelel, általános reklámtilalom és reklámkorlátozás alá nem esik. Ezen nyilatkozat valóságtartalmáért, illetve a regisztráció tartalmáért a Megrendelő teljes felelősséget vállal.
Vitás kérdésekben a Pest megyei bíróság az illetékességét.

Reklamáció kezelés

Mindennemű hiba bejelentése és reklamáció kezelése e-mailben történik.

  • PocakkalHétről-hétre
    • Hányadik hétben vagy?
Kölyökpark
Mozgásterápia, okosító torna
Moonshine MFG Hungary
LogiLand.hu Webáruház
Rio Rendezvénykaszinó